Winkelmandje is leeg

Zeebaars voorgefileerd

Onze zeebaars wordt gekweekt in netkooien in de Middelandse Zee. Zeebaars heeft stevig wit vlees met een fijne, delicate smaak. Hij is het hele jaar door stabiel beschikbaar, maar is het populairst in de zomer. Hij is dan ook een lieveling op de barbecue of in de oven met mediterrane kruiden en citroen.

Recepten met dit product

De filet is de het visvlees die van het bot gehaald is. Hier is vaak nog een graat aanwezig.
Panklaar is de brute vis die klaargemaakt wordt om te bereiden, met de middengraat nog aanwezig in de vis.
De haas is het dikste deel van de filet en is volledig graatloos.
De buikhaas is een graatloos deel van de vis die dik is, maar kleiner en minder dik dan de haas.
Moten is de brute vis die in stukken gesneden wordt.
De staart is het achterste deel van de filet. Dit is normaal graatloos.
Dit is het dunste deel van de filet. Dit is wat vettiger dan de rest van de filet en wordt vaak gebruikt om te paneren of voor bereidingen.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.