Winkelmandje is leeg

Zalm wild voorgefileerd

Onze wilde chum zalm wordt lijn gevangen in Alaksa en mag enkel bevist worden in de maanden juli en augustus. Minstens 1 keer per jaar laten we die overvliegen naar België om onze klanten de kans te geven om wilde zalm te proeven. Een goed alternatief tijdens het jaar is onze Steelhead forel, die ligt het dichtst van 'the real deal'.

Recepten met dit product

Kies je stuk

Artikel

Aantal

 

Bewerking

Totaal (Indicatief )

  €*

De filet is de het visvlees die van het bot gehaald is. Hier is vaak nog een graat aanwezig.
Panklaar is de brute vis die klaargemaakt wordt om te bereiden, met de middengraat nog aanwezig in de vis.
De haas is het dikste deel van de filet en is volledig graatloos.
De buikhaas is een graatloos deel van de vis die dik is, maar kleiner en minder dik dan de haas.
Moten is de brute vis die in stukken gesneden wordt.
De staart is het achterste deel van de filet. Dit is normaal graatloos.
Dit is het dunste deel van de filet. Dit is wat vettiger dan de rest van de filet en wordt vaak gebruikt om te paneren of voor bereidingen.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.