Winkelmandje is leeg

Koolvis voorgefileerd

Onze koolvis, gevangen in de kristalheldere wateren van Noorwegen en IJsland, heeft een sappige, witte textuur en een lichtzoete, zilte smaak. In België is deze vis geliefd voor de bereiding van kibbeling. Bovendien is koolvis een uitstekende bron van omega 3-vetzuren, wat het een gezonde keuze maakt.

Recepten met dit product

Artikel

Aantal

 

Bewerking

Totaal (Indicatief )

  €*

De filet is de het visvlees die van het bot gehaald is. Hier is vaak nog een graat aanwezig.
Panklaar is de brute vis die klaargemaakt wordt om te bereiden, met de middengraat nog aanwezig in de vis.
De haas is het dikste deel van de filet en is volledig graatloos.
De buikhaas is een graatloos deel van de vis die dik is, maar kleiner en minder dik dan de haas.
Moten is de brute vis die in stukken gesneden wordt.
De staart is het achterste deel van de filet. Dit is normaal graatloos.
Dit is het dunste deel van de filet. Dit is wat vettiger dan de rest van de filet en wordt vaak gebruikt om te paneren of voor bereidingen.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.