Winkelmandje is leeg

Steelhead forel B-Trout voorgefileerd

Onze Steelhead forel wordt lokaal en duurzaam gekweekt in Beernem. Steelhead forel is vergelijkbaar met zalm en riddervis en is zeer smaakvol door zijn volledig natuurlijke voeding. Hij is zeer vast van vlees en kan gebruikt worden om zowel te roken, drogen als te bakken. Anders dan klassieke forellen en vergelijkbaar met zalm, maakt het feit dat hij trekt van zoet naar zout water een groot verschil in de voeding en leefomgeving van de forel, wat een groot effect heeft op de smaak en textuur.

Recepten met dit product

De filet is de het visvlees die van het bot gehaald is. Hier is vaak nog een graat aanwezig.
Panklaar is de brute vis die klaargemaakt wordt om te bereiden, met de middengraat nog aanwezig in de vis.
De haas is het dikste deel van de filet en is volledig graatloos.
De buikhaas is een graatloos deel van de vis die dik is, maar kleiner en minder dik dan de haas.
Moten is de brute vis die in stukken gesneden wordt.
De staart is het achterste deel van de filet. Dit is normaal graatloos.
Dit is het dunste deel van de filet. Dit is wat vettiger dan de rest van de filet en wordt vaak gebruikt om te paneren of voor bereidingen.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.