Winkelmandje is leeg

Pijlinktvis voorgefileerd

Onze pijlinktvis wordt gevangen met sleepnettten door Belgische vissers. Pijlinktvis wordt vooral gelinkt met de mediterraanse keuken, maar eigenlijk wordt er hier veel gevangen. Pijlinktvis wordt vaak diepgevroren verkocht, maar vers is hij nog zoveel smaakvoller en malser! Maak uw eigen calamares a la romana en scoor een homerun bij uw volgende etentje.

Recepten met dit product

Artikel

Aantal

 

Bewerking

Totaal (Indicatief )

  €*

De filet is de het visvlees die van het bot gehaald is. Hier is vaak nog een graat aanwezig.
Panklaar is de brute vis die klaargemaakt wordt om te bereiden, met de middengraat nog aanwezig in de vis.
De haas is het dikste deel van de filet en is volledig graatloos.
De buikhaas is een graatloos deel van de vis die dik is, maar kleiner en minder dik dan de haas.
Moten is de brute vis die in stukken gesneden wordt.
De staart is het achterste deel van de filet. Dit is normaal graatloos.
Dit is het dunste deel van de filet. Dit is wat vettiger dan de rest van de filet en wordt vaak gebruikt om te paneren of voor bereidingen.

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.